Pytt i panne.

 

 

Fin måte å få brukt opp restematen på. Restemat er også mat, og etter helga er det ofte mange forskjellige rester i kjøleskapet.

Når det kommer uventede gjester er det enkelt å frese sammen en pannerett.

Starter her med å frese sammen bacon og oppskårete poteter. Dette brunes godt.

Deretter tilsettes kjøtt, pølser og hva du måtte ha av rester. Her er det medisterkaker, kalkun og andekjøtt. Tilsetter også rester av grateng av rotgrønnsaker for å få litt saus i retten.

Retten blir som en kremte pytt i panne på grunn av sausen i gratengen som røres inn.


Kanskje ikke så fargerikt og lekkert, men det smaker godt.

Bon appetitt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg