300 gr./1/2 pakke tagliatelle
1 dl fløte
pesto
400 g kjøttdeig/karbonadedeig
parmesan
salt pepper
hvitløksbaguetter
Stek kjøttdeigen i varm panne med smør til den er gjennomstekt. Krydre lett med salt og pepper.
Kok tagliatelle i lettsaltet, kokende vann. Bruk rikelig vann. Kokes 6-8 minutter, til den er al dente.
Kjøper du fersk pasta, trenger den kortere koketid.
Hell av vannet i et dørslag. Pastaen helles tilbake i kasserollen.
Pisk/rist fløten så den blir litt tykkere, og hell på pastaen.
Deretter tilsett så mange ss. pesto du ønsker. Dette skal smake litt, så ikke bruk for lite.
Lag gjerne pestoen selv, smaker mye bedre enn den kjøpte.
Oppskrift finner du her: Pesto
Røres sammen og serveres i dyp tallerken.
Toppes med kjøttdeigen og rikelig med revet parmesan.
Servers med hvitløksbaguetter.
Smakelig måltid.
#pasta #parmesan #pesto #hvitløk #Kjøttdeig #karbonadedeig #fløte #Italia #kosemat #tradisjon #hvitløksbaguetter #tagliatelle
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: Ja det var veldig godt 🙂 Ha en fin dag.