Kremet tagliatelle med kjøttdeig, pesto og parmesan.

300 gr./1/2 pakke tagliatelle

1 dl fløte

pesto

400 g kjøttdeig/karbonadedeig

parmesan

salt pepper

hvitløksbaguetter

Stek kjøttdeigen i varm panne med smør til den er gjennomstekt. Krydre lett med salt og pepper.

Kok tagliatelle i lettsaltet, kokende vann. Bruk rikelig vann. Kokes 6-8 minutter, til den er al dente.

Kjøper du fersk pasta, trenger den kortere koketid.

Hell av vannet i et dørslag. Pastaen helles tilbake i kasserollen.

Pisk/rist fløten så den blir litt tykkere, og hell på pastaen.

Deretter tilsett så mange ss. pesto du ønsker. Dette skal smake litt, så ikke bruk for lite.

Lag gjerne pestoen selv, smaker mye bedre enn den kjøpte.

Oppskrift finner du her: Pesto

Røres sammen og serveres i dyp tallerken.

Toppes med kjøttdeigen og rikelig med revet parmesan.

Servers med hvitløksbaguetter.

Smakelig måltid.

#pasta #parmesan #pesto #hvitløk #Kjøttdeig #karbonadedeig #fløte #Italia #kosemat #tradisjon #hvitløksbaguetter  #tagliatelle

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg