Rydding av kjøleskapet. Minst mulig matsvinn er viktig. Restesuppemiddg.

Jeg rydder kjøleskapet og da kommer det alltid frem endel rester

og mange grønnsaker som burde vært brukt opp i løpet av kort tid.

Supper, gryter og pizza

er fine matretter for å få brukt opp litt av hvert av rester.

Og i dag ble det en suppe.

Grønnsak-, kylling- og kjøttbollesuppe.

Her er utvalget av råvarer som skulle brukes opp.

En halv pose spinat, en halv pose wokblanding,

hakket paprika, squash, løk,

rester av kylling og noen kjøttboller.

Alt dette gikk i gryta. Alt hakket i mindre biter.

Fylte på med vann og buljong til det dekket grønnsakene.

Kokes opp, og trekkes i ca 10 minutter.

Smaksett med grovmalt pepper, chili og noen grønne urter.

Ble god og kraftig suppe.

Ikke verst på noen minutter og kun råvarer,

som mange kanskje ville ha kastet.

Minimalt med matsvinn er mitt motto.

Og suppen ble godkjent den.

Nyvasket kjøleskap og ferdig middag.

Så er det bare å øse opp og servere.

Vel bekomme.

#Suppe #restemat #suntoggodt #hjemmelaget #matfrabunnen #glutenfri #sukkerfri #dia #laktosefri #lavkarbo #matsvinn

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg