Fiskekroketter. Med revet gulrot og poteter. Skikkelig retro-mat.


 

800 gram torsk eller annen hvit fisk

litt salt og pepper

1 neve persille

Litt hakket løk

1 egg

smør til steking

Til griljering/panering

brødrasp/griljermel fra butikken

 eller

knust baconcrisp.

Start med å knuse baconkrisp:

Disse helles i en foodprocessor og kjøres til de er finmalte.

Oppbevares i tett boks til det skal brukes.

Holder lenge så lag gjerne opp mye når du først er igang.

***

Vask fisken og skjær den i stykker.
Ha den i en Foodprosessor og kjør den seig med litt salt.

Tilsett pepper, persille, løk og eggeplommer.


 

Form deigen til passelige små fiskekaker. Vend dem i brødrasp eller baconcrisp.

***

Stek krokettene i smør på begge sider til de er sprø og pent brune.

La dem stå ved svak varme til de er gjennomstekte.


Serveres med dansk remulade, revet gulrot og gjerne kokte poteteter, eller en frisk, grønn salat.
 
Vel bekomme.
 
#lavkarbo #sukkerfri #dia #hjemmelaget #tradisjon #glutenfri #sunt #helse #fisk #hverdagsmat
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg