800 gram torsk eller annen hvit fisk
litt salt og pepper
1 neve persille
Litt hakket løk
1 egg
smør til steking
Til griljering/panering
brødrasp/griljermel fra butikken
eller
knust baconcrisp.
Start med å knuse baconkrisp:
Disse helles i en foodprocessor og kjøres til de er finmalte.
Oppbevares i tett boks til det skal brukes.
Holder lenge så lag gjerne opp mye når du først er igang.
***
Vask fisken og skjær den i stykker.
Ha den i en Foodprosessor og kjør den seig med litt salt.
Tilsett pepper, persille, løk og eggeplommer.
Form deigen til passelige små fiskekaker. Vend dem i brødrasp eller baconcrisp.
***
Stek krokettene i smør på begge sider til de er sprø og pent brune.
La dem stå ved svak varme til de er gjennomstekte.
Serveres med dansk remulade, revet gulrot og gjerne kokte poteteter, eller en frisk, grønn salat.
Vel bekomme.
#lavkarbo #sukkerfri #dia #hjemmelaget #tradisjon #glutenfri #sunt #helse #fisk #hverdagsmat
0 kommentarer