Hjemmelagde fiskekaker. Lettvint og greit med foodprocessor og kjøpefisk fra butikken.

800 gram torsk eller annen hvit fisk

litt salt og pepper

1 neve persille

1 egg

smør til steking

 

Vask fisken og skjær den i biter.
Ha den i en Foodprosessor og kjør den seig med litt salt.
 

Tilsett pepper, persille og egg.


 

Form deigen til passelige små fiskekaker.
Press deigen godt sammen, den har lett for å falle fra hverandre.

Stek fiskekakene i smør på begge sider til de er sprø og pent brune.

La dem stå ved svak varme til de er gjennomstekte.


 

Så er det bare å servere.

 

Serveres med dansk remulade, revet gulrot og gjerne kokte poteteter, eller en frisk, grønn salat.
Vel bekomme.
#lavkarbo #sukkerfri #dia #hjemmelaget #tradisjon #glutenfri #sunt #helse #fisk #hverdagsmat
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg