Prosjekt tøm fryseren er i gang.
I dag ble det karbonadekaker, med sprøstekt sopp og blomkål- og brokkolipure.
Jeg stekte karbonadene i smør til de ble gylne og gjennomstekte.
En stor pose med frosne sopp gikk i tørr panne, og ble stekt til de var sprø og tørre.
Tilsatte en god klikk med smør og en liten skvett fløte.
Kremete soppstuing med salt, pepper og litt hvitløk smakte bra.
Frosne grønnsaker kan godt brukes i pureer og moser.
Her tok jeg en pose med blomkål, og en pose med brokkoli.
Kokte opp i lettsaltet vann, og lot det koke i 10-15 minutter,
til bukettene var møre.
Kjøres til pure med en stavmikser.
Smaksett med litt salt og pepper, og gjerne med en klikk smør
eller en liten skvett fløte.
Så er det bare å legge opp på fat og spise.
Vel bekomme.
#Matfrabunnen #hjemmelaget #tradisjon #grønnskaspure #grønnsaksmos #lavkarbo #lettvint #Høstmat