Kylling med rosenkål i ovn. Lettvint og godt i en travel hverdag.

Det finns dager jeg slett ikke orker å lage middag, og noen dager hvor det rett og slett er altfor travelt.

Men mat må vi jo ha.

Da blir det ofte noe enkelt som jeg kan putte inn i ovnen,

slik at det lager seg selv, mens jeg gjør andre ting.

Her ble de ganske enkelt kylling og rosenkål.

Kyllingen er i biter med bein og skinn på, da blir det mye bedre smak når det stekes,

og rosenkålen helles bare rett inn i ovnen sammen kyllingen,

og får da en god smak av kyllingkrafta, som renner ut i panna. 

Kyllingen krydres godt med salt og nykvernet pepper,

gjerne sitronpepper, som gir en frisk og god smak til kjøttet.

Har du frisk sitron-timian, er den kjempegod på kylling.

Inn i ovnen på midterste rille, 180 grader i 30 – 45 minutter.

Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før den serveres.

Pipler det ut klar kraft fra den når du stikker i den med en spiss kniv,

så er den gjennomstekt, mør og god.

Passer godt med syltet rødløk til.

Oppskrift finner du på bloggen.

 

 

#matfrabunnen #lettvint #hverdagsmat #tradisjon #aftensmad #kylling #brokkoli #lavkarbo #matienfei #raskt #sunt #dia #sukkerfri #rosenkål #lettvint #nemt #hurtiggmat #fastfood #sunt #suntoggost #rødløk #rødløksmarmelade #rødløkskompott #sylta #lavkarbo #sukkerfri #glutenfri #dia

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg