KJØTTKAKER /KARBONADER MED LØK.

 

Hva blir det til middag idag?

Etter litt rydding i fryser og kjøleskap var den saken klar.

 

Har du løk, har du mat sa man i gamle dager. Å det stemmer nok ennå.

I tillegg fant jeg ferdig kokte grønnsaker,  brokkoli,  blomkål og gulrot.

Og i fryseren dukket det opp en pose med ferdig stekte kjøttkaker. Restemat blir som ny etter en runde i stekepannen. 

 

Løk i skiver stekes myk i smør.

Tilsett grønnsakene og la de bli gjennomvarme.

Stekes i løksmørret, noe som gir det en god smak 

 

 Så er det bare å steke kjøttkaker og anrette på fat.

Med en god klatt sterk sennep og en kvast persille fra krydder-kassen, er det bare å servere.

 

Så ble det mat på en to tre og jeg fikk brukt masse rester.

Gratis mat og lite matsvinn.

Det liker vi.

Ha en fin dag!

3 kommentarer

Siste innlegg