Solen skinner over Trøndelag og da frister det ikke å bruke lang tid på kjøkkenet.
Men mat må man jo ha.
Da er det greit å finne rester i kjøleskapet.
Jeg har en ferdig stekt laksefilet, og litt oppskjært røkt laks fra søndagens frokost.
Tilbehøret blir ganske enkelt en pose med grønnsaksblanding, blomkål og brokkoli,
en gulrot,
samt en neve med spinat.
Gulrota sløyfes hvis du vil ha retten lavkarbo.
Dette kokes opp og kjøres glatt med en stavmikser.
Smakes til med salt og pepper.
Så er det bare å spise, etter ca 15 minutter.
#laks #grønnsaker #grønnsakmos #sunt #hjemmelaget #blomkål #brokkoli #spinat #lavkarbo #dia #glutenfri #laktosefri #sukkerfri
Når solen går ned blir det ut å høste rabarbra. Den har vokst enormt i varmen.
Så blir det koking av rabarbrasyltetøy.
Den middagstallerken så veldig god ut 🙂
Pernille: Takk. Lettvint, sunt og godt 🙂
Dette så absolutt ut som noe for meg 🙂 Digger å få brukt restemat, og elsker at det går fort å lage 😉
cathri: Supert. Sunt og godt, i tillegg til at det er raskt å lage. Det liker vi 🙂