Kebab har blitt en gjenganger her i huset i sommer.
Etter at jeg fant ferdigstekte LIBA-brød i en innvandrerbutikk i Strømmen,
var suksessen klar.
Dette ble jo myye bedre enn ferdigkjøpte kebab,
og de kan fylles med hva som helst.
kylling, oksekjøtt og valgfrie grønnsaker.
Jeg startet med å steke hakket oksekjøtt.
Deretter lager jeg rømmedressingen.
Denne har godt av å stå å trekke litt før bruk.
Hakk opp to-tre fedd hvitløk og rør dette inn i en boks med rømme.
Krydre med salt og pepper.
Alt røres sammen og settes kaldt til servering.
Så er det å hakke opp salaten.
Her er det salat, kål, løk og minitomater.
Når kjøttet er ferdig, er det bare å finne frem lefsene å begynne å fylle.
Smør på litt sterk chillisaus, og fyll på med kjøtt.
Deretter masse salat over.
Så en god dose med rømmedressing.
Før de rulles sammen.
Så er det bare å nyyyte.
Dette ble kjempegodt.
Anbefales på det sterkeste.
Vel bekomme!
#kebab #kebabrull #rømmedressing #hjemmelaget #libabrød #suntoggodt#gjestemat
nam det så nydelig godt ut
eevelin: Takk, det er kjempegodt. Sommerens slager her iallefall.