KEBAB. Hjemmelaget nydelig kebab. Sommerens slager hos oss.

 

Kebab har blitt en gjenganger her i huset i sommer.

Etter at jeg fant ferdigstekte LIBA-brød i en innvandrerbutikk i Strømmen,

var suksessen klar.

Dette ble jo myye bedre enn ferdigkjøpte kebab,

og de kan fylles med hva som helst.

kylling, oksekjøtt og valgfrie grønnsaker.

 

Jeg startet med å steke hakket oksekjøtt.


 

Deretter lager jeg rømmedressingen.

Denne har godt av å stå å trekke litt før bruk.

Hakk opp to-tre fedd hvitløk og rør dette inn i en boks med rømme.

Krydre med salt og pepper.

Alt røres sammen og settes kaldt til servering.

Så er det å hakke opp salaten.

Her er det salat, kål, løk og minitomater.

Når kjøttet er ferdig, er det bare å finne frem lefsene å begynne å fylle.

Smør på litt sterk chillisaus, og fyll på med kjøtt.

Deretter masse salat over.


Så en god dose med rømmedressing.

Før de rulles sammen.

Så er det bare å nyyyte.

Dette ble kjempegodt.

Anbefales på det sterkeste.

 

Vel bekomme!

 

#kebab #kebabrull #rømmedressing #hjemmelaget #libabrød #suntoggodt#gjestemat 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg