Sjokoladeboller eller havreboller. Enkle å lage – lette å like.

Kjempegode, lyse sjokoladeboller som lages på under en halvtime.  

De smelter på tunga.

Ingen steking, så de kan ikke bli mislykket.

Rulles til kuler og legges i boks i kjøleskapet.

***

500 g smør
4-4 1/2 dl sukker

5 ts vaniljesukker

4 ss O’ boy

3/4 dl sterk kaffe
ca 15 dl havregryn (små, lettkokte)

Rulles i strøsukker.

***

 

Alt kjøres i maskin i minimum 20 minutter.

 

Formes til  små kuler og rulles i sukker eller kokosmasse.

Det blir en stor boks med boller,

så del gjerne ut små bokser med boller til familie og venner. 

Fine som vertinnegaver er de også.

Oppbevares i kjøleskapet.

 

GOD JUL!

#jul #julekaker #julebakst #julemat #kaker #sjokolade #hjemmelaget #tradisjon

#juloghøytid #høytid #havregryn #lettvint #vennegave #matfrabunnen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg