Hakkebøf med grønnsaker på en-to-tre.

Etter en hyggelig dag på Hagemessa på Lillestrøm, blir det lettvint middag på oss.

Hakket oksekjøtt/kjøttdeig av storfe uten salt og vann. Pakken deles opp i 2, 3 eller 4 deler alt etter hvor store bøffer du ønsker og formes til flate burgere. Hakkes litt på begge sider med en kniv for å få fin form. Legges i varm panne og strøs med salt og pepper og valgfritt krydder. Jeg brukte her litt hvitløk og litt chili. Stekes noen minutter på begge sider til de er gjennomstekte.

For å gjøre det enkelt tok jeg en pose frosne grønnsaker, wok blanding, og stekte i panna som tilbehør. Lettvint og godt.

Nå skal maten nytes i strålende kveldssol her i Lillestrøm.

Ha en fin dag videre.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg