Steinalderbrød/Paleobrød.

Jeg spiser ikke brød på grunn av allergier,

men jeg baker gjerne brød og knekkebrød av frø,

noe som er enkelt og raskt. 

Å det smaker nydelig.

Det ar ikke lang tid å røre sammen frøene,

og rett i ovnen uten heving,

så er det ferdig etter ca. 50 minutter.

 


 

 

6 egg

1 dl olje denne droppet jeg men tilsatte vann i stedet.

2 ts salt

120 gram av hver av følgende ingredienser;

valnøtter, mandler, solsikkerkjerner, gresskarkjerner, linfrø og sesamfrø.

 

 

Dette røres sammen i en bakebolle.

Jeg hakker ikke nøtter eller mandler først, syns det er godt med de hele i brødet.

Innimellom tar jeg litt mer av noen frøtyper, og utelater de jeg ikke har.

Det går helt fint.

Hell massen i en godt smurt brødform.

Stekes på 175 grader i 50-60 minutter.

Avkjøles godt før det pakkes inn i plast.

Oppbevares i kjøleskap.

Lang holdbarhet.

Det metter godt, så du trenger ikke mange skivene til et måltid.

Sist jeg bakte brødet, tilsatte jeg litt oregano og chili flakes.

Ca 5 g karbo pr 100 gram brød

Kjempegodt.

Vel bekomme!

 

#Glutenfritt, #Lavkarbo #Paleo #sukkerfri #sunt #helse #Steinalderbrød #brød #Laktosefri #hjemmelaget #hjemmebakt #baking #brødbakst #matfrabunnen #suntoggodt

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg