Baligryte med kokosmelk og bladsalat.

 

Start med å steke kjøttdeigen.

Jeg bruker svin, men det er valgfritt ut i fra hva dere liker.


 

Purre og paprika skylles godt og deles i biter.

Alt helles i en gryte sammen med kokosmelk og krydder etter smak.

Det hele gis et oppkok og småkoker i 10 minutter.

Server en grønn salat til, gjerne babyleaf, agurk og småtomater.

 

Du trenger til 2-3 personer:

400 g kjøttdeig, kylling eller svin

1 halv purreløk

1 rød paprika

1 boks ananas i biter eller

1 mango i terninger

1 boks kokosmelk

1-2 ts karri

1 ts paprikapulver

1 ts chili flakes

salt og pepper 

 

Vel bekomme!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg