Tacolefse

 

Min yngste datter har laget tacolefser til meg, så nå kan jeg også spise taco med lefse sammen resten. De smakte nydelig, men var vist litt utfordrende å kjevle ut, men øvelse gjør mester. De ble i alle fall veldig fine.

30 g kokosmel

3-4 ss fiberhusk

2 ts bakepulver

1 ts salt

4 egg

1 1/2 dl kokende vann

Bland alt det tørre sammen, og ha i eggene, rør godt. Ha i vannet, og rør til deigen ligner på en deig. Kan la den stå å sette seg litt før ut-kjevling.

Del deigen i ti biter.  Kjevle de ut på bakepapir.  Legg de så i tørr stekepanne. 

Lefsene kan fryses. Legg papir mellom dem for lettere å ta opp de du trenger for tining. Her ble de ikke behov for frysing. De holder flere dager i kjøleskapet. Egner seg godt til taco, men også som wrap med middagsraster som lunsj.

#Lavkarbo, #Laktosefri, #Glutenfri.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg