Min yngste datter har laget tacolefser til meg, så nå kan jeg også spise taco med lefse sammen resten. De smakte nydelig, men var vist litt utfordrende å kjevle ut, men øvelse gjør mester. De ble i alle fall veldig fine.
30 g kokosmel
3-4 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts salt
4 egg
1 1/2 dl kokende vann
Bland alt det tørre sammen, og ha i eggene, rør godt. Ha i vannet, og rør til deigen ligner på en deig. Kan la den stå å sette seg litt før ut-kjevling.
Del deigen i ti biter. Kjevle de ut på bakepapir. Legg de så i tørr stekepanne.
Lefsene kan fryses. Legg papir mellom dem for lettere å ta opp de du trenger for tining. Her ble de ikke behov for frysing. De holder flere dager i kjøleskapet. Egner seg godt til taco, men også som wrap med middagsraster som lunsj.
#Lavkarbo, #Laktosefri, #Glutenfri.