Nakkekoteletter med ovnsbakte poteter.

Lettvint middag i dag.

Krydre nakkekotelettene med salt og pepper.

Del potetene i halve, og pensle med olje, krydres etter ønske, men jeg syns det er godt med litt flaksalt og provencekrydder. Settes midt i ovnen i 160 grader i ca. 45 minutter, til kjøttet er gjennomstekt og potetene møre.

Spises gjerne som det er, eller serveres med en grønn salat og en rømmedressing.

Vel bekomme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg