Knekkebrød og lavkarbopizza.

Her er dagens dose med knekkebrød. Halve deigen bruker jeg til en pizzabunn.

Tar litt mer deig i pizzabunnen, slik at den blir litt tykkere enn knekkebrødene.

Smører deigen utover bakepapirkledd stekebrett,

og ruter opp i passe stykker med en pizzaskjærer.

Det andre brettet toppes med tomatsaus, revet ost, oregano, pepperoni og salami.

Her er ny ladning med ferdigstekte knekkebrød til avkjøling.

Og pizzaen ser slik ut. Blir veldig mektig og mettende, men smaker godt.

Denne pizzabunnen er nok den eneste jeg har laget som er lavkarbo,

og som kan holdes i hånden når den spises.

Den blir ikke myk og bløt, og smaker ikke egg.

Jeg bruker aldri oppskrift på knekkebrødene, men følger blandingsforholdet 12/7.

12 dl frø og 7 dl vann. Litt salt og krydder, jeg bruker her oregano og chiliflak.

Forslag til frø: linfrø, knuste linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, gresskarfrø,

valmuefrø, chiafrø etc. Det er også godt med nøtter og mandler i røra.

#lavkarbo, #sukkerfri, #glutenfri, #sunn, #knekkebrød, #pizza, #laktosefri

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg