En enkel måte å tilberede laks på er å ordne små pakker i aluminiumsfolie som kan legges på grillen eller i ovnen.
Disse kan også lages på bål, hvis du vil ha med deg noe annet enn pølser på tur.
700 g laksefilet, uten skinn og bein
1 fedd hvitløk
4 stk vårløk
1 stk paprika
1 dl crème fraiche
4 ark aluminiumsfolie
salt og pepper
Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær laksefileten i biter, litt store terninger bruker jeg.
Finhakk hvitløk, skjær vårløk i tynne ringer, paprika i strimler.
Legg en klatt crème fraiche på foliearkene og legg på hvitløk, vårløk, paprika eller hva du vil ha av grønnsaker.
Legg laks i hver pakke, dryss på salt og pepper og fordel resten av crème fraichen over.
Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett.
Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca. 15 minutter.
Idag tok jeg en snarvei med grønnsakene, og brukte en pose med grønnsakwok og spinat.
Dette er gjort på ett pa minutter, så er det bare inn i ovnen å dekke bordet.
Vel bekomme!
#Lavkarbo, #Sukkerfri, #glutenfri, #Laks, #sunt, #lettvint, #grønnsaker
How Do I Ask My Doctor For Propecia cheapest cialis 20mg Acceptable Amoxicillin Dosage Ranges No Prescription Medicine