Hamburgerrygg med italiensk salat.

Det ble sen middag idag, men godt ble det. 

En røkt hamburgerrygg legges i en kasserolle og dekkes med vann.

Trekkes i kokende vann i ca 30-45 minutter, alt etter størrelse på kjøttstykket.

Italiensk salat

Som tilbehør smaker det godt med erter og gulrøtter.

Vanligvis i en tynn, lys saus, men i dag lagde jeg det som en italiensk salat.


En pakke frosne erter tines opp. To gulrøtter skrelles og hakkes fint.

Gulrøttene kan dampes litt, men idag tok jeg de rå i blandingen for mer krønsj.

Erter og gulrøtter legges i en bolle. Tilsett ca en dl majones, og en dl rømme.

Rør sammen og smak til med salt og pepper.


 

Blandingen fylles i en mat-eske og settes i kjøleskapet til bruk.

Med tett lokk holder denne seg i mange dager.

 

Denne salaten passer godt til grillmat og kylling,

 kan tilsettes kokt skinke og fungerer godt som pålegg på frokostbordet.

Ingredienser

1 røkt hamburgerrygg ca 1 kg

1 pk frosne erter

2 gulrøtter

1 dl rømme

1 dl majones

salt og pepper

Serveres gjerne med en sterk sennep og en salat.

Retten er glutenfri og lavkarbo hvis du spiser moderat. 

Vel bekomme.

#lavkarbo, #glutenfri, #sukkerfri, #sunt, #hamburgerrygg, #erter, #gulrøtter, #italiensksalat

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg