Hamburgerrygg med italiensk salat.

Det ble sen middag idag, men godt ble det. 

En røkt hamburgerrygg legges i en kasserolle og dekkes med vann.

Trekkes i kokende vann i ca 30-45 minutter, alt etter størrelse på kjøttstykket.

Italiensk salat

Som tilbehør smaker det godt med erter og gulrøtter.

Vanligvis i en tynn, lys saus, men i dag lagde jeg det som en italiensk salat.


En pakke frosne erter tines opp. To gulrøtter skrelles og hakkes fint.

Gulrøttene kan dampes litt, men idag tok jeg de rå i blandingen for mer krønsj.

Erter og gulrøtter legges i en bolle. Tilsett ca en dl majones, og en dl rømme.

Rør sammen og smak til med salt og pepper.


 

Blandingen fylles i en mat-eske og settes i kjøleskapet til bruk.

Med tett lokk holder denne seg i mange dager.

 

Denne salaten passer godt til grillmat og kylling,

 kan tilsettes kokt skinke og fungerer godt som pålegg på frokostbordet.

Ingredienser

1 røkt hamburgerrygg ca 1 kg

1 pk frosne erter

2 gulrøtter

1 dl rømme

1 dl majones

salt og pepper

Serveres gjerne med en sterk sennep og en salat.

Retten er glutenfri og lavkarbo hvis du spiser moderat. 

Vel bekomme.

#lavkarbo, #glutenfri, #sukkerfri, #sunt, #hamburgerrygg, #erter, #gulrøtter, #italiensksalat

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg