Det ble sen middag idag, men godt ble det.
En røkt hamburgerrygg legges i en kasserolle og dekkes med vann.
Trekkes i kokende vann i ca 30-45 minutter, alt etter størrelse på kjøttstykket.
Italiensk salat
Som tilbehør smaker det godt med erter og gulrøtter.
Vanligvis i en tynn, lys saus, men i dag lagde jeg det som en italiensk salat.
En pakke frosne erter tines opp. To gulrøtter skrelles og hakkes fint.
Gulrøttene kan dampes litt, men idag tok jeg de rå i blandingen for mer krønsj.
Erter og gulrøtter legges i en bolle. Tilsett ca en dl majones, og en dl rømme.
Rør sammen og smak til med salt og pepper.
Blandingen fylles i en mat-eske og settes i kjøleskapet til bruk.
Med tett lokk holder denne seg i mange dager.
Denne salaten passer godt til grillmat og kylling,
kan tilsettes kokt skinke og fungerer godt som pålegg på frokostbordet.
Ingredienser
1 røkt hamburgerrygg ca 1 kg
1 pk frosne erter
2 gulrøtter
1 dl rømme
1 dl majones
salt og pepper
Serveres gjerne med en sterk sennep og en salat.
Retten er glutenfri og lavkarbo hvis du spiser moderat.
Vel bekomme.
#lavkarbo, #glutenfri, #sukkerfri, #sunt, #hamburgerrygg, #erter, #gulrøtter, #italiensksalat
Cialis Versus Propecia Acheter Belgique Kamagra Vafameg Buy Cialis Propecia Ottawa No Prescription Provera Best Website Amex Accepted Levitra 5 Mg Usato