Nydelig vær så da blir det sen middag.
Men fine folk spiser sent har jeg hørt.
Fikk kjøpt inn ferske ryggkoteletter av svin til halv pris idag, pga dato.
Disse ble skylt i kaldt vann, krydret godt med salt og pepper, og stekt i ovnen til møre,
ca 30-45 minutter, på 160 grader.
Som tilbehør ble det blomkålsalat.
Rens å skyll blomkål. Deles i bukketter, og disse deles i små biter.
Tilsett ca en dl rømme/kesam og en dl majones.
Salt og pepper, samt en ts chiliflak røres inn.
Alt røres sammen til en salat.
Persillen vokser godt ute i urtehagen nå, så da ble det hentet inn en stor bukett.
Denne skylles og hakkes opp og røres inn i salaten.
Fylles i en matboks og oppbevares i kjøleskapet til bruk.
Salaten kan varieres med å tilsette paprika, løk eller det som passer til den maten du skal ha.
Ingredienser:
koteletter
1/2 blomkål
1 dl majones
1 dl laktosefri rømme/kesam
salt
pepper
1 ts chiliflak
Persille
Vel bekomme!
#Lavkarbo, #blomkål, #blomkålsalat, #Sukkerfri, #Sunt, #Kotelett, #Laktosefri, #lettvint, #enkel, #grill
Dette så godt ut
Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den 
Snippen: Takk for det. Nydelig kveld med sommervarme. Jeg kikker innom.