Koteletter med blomkålsalat.


Nydelig vær så da blir det sen middag.

Men fine folk spiser sent har jeg hørt.

Fikk kjøpt inn ferske ryggkoteletter av svin til halv pris idag, pga dato.

Disse ble skylt i kaldt vann, krydret godt med salt og pepper, og stekt i ovnen til møre,

ca 30-45 minutter, på 160 grader.

Som tilbehør ble det blomkålsalat.

Rens å skyll blomkål. Deles i bukketter, og disse deles i små biter.

Tilsett ca en dl rømme/kesam og en dl majones.

Salt og pepper, samt en ts chiliflak røres inn.

Alt røres sammen til en salat.

Persillen vokser godt ute i urtehagen nå, så da ble det hentet inn en stor bukett.

Denne skylles og hakkes opp og røres inn i salaten.

Fylles i en matboks og oppbevares i kjøleskapet til bruk.

Salaten kan varieres med å tilsette paprika, løk eller det som passer til den maten du skal ha.

Ingredienser:

koteletter

1/2 blomkål

1 dl majones

1 dl laktosefri rømme/kesam

salt

pepper

1 ts chiliflak

Persille

Vel bekomme!

#Lavkarbo, #blomkål, #blomkålsalat, #Sukkerfri, #Sunt, #Kotelett, #Laktosefri, #lettvint, #enkel, #grill

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg