Kyllinggryte med kokos og tomat.


I dag hadde vi mange forskjellige rester i kjøleskapet, så da var det bare å finne fram å lage en gryterett av alt.

Vi hadde ferdig stekte kyllingfileter, disse blir ofte tørre etter en dag eller to i kjøleskapet,

derfor er det lurt å koke kjøttet i en saus for å få det mørt og saftig igjen.

Du kan selvsagt også bruke rå kylling til gryta.

Her tok jeg tre fileter og skar i passe terninger.

En brokkoli skylles og deles i buketter, og disse skjæres i tynne skiver.

Kutt opp stilken også, den smaker godt i gryteretten.

En løk skrelles og deles i små terninger.

Jeg hadde også litt stekt bacon og litt grønnskaksgrateng som ble puttet i gryta.

Alt kuttes i små strimler.

Fin måte å få brukt opp restene.

Dette freses i smør i varm panne til det blir litt gyllent.


Alt helles deretter i en gryte.

Tilsett en boks hakkede tomater og en boks med kokosmelk.

La dette simre til alt er mørt.

Krydre med salt og pepper, gurkemeie og paprika, og det du måtte ønske.

Strø over litt chiliflak ved servering.

Serveres gjerne med en blomkålmos eller kokt ris.



Ingredienser

2-3 kyllingfilet

1 halv brokkoli, buketter og stilken

1 løk

4 skiver kalkunbacon

1 boks hakkede tomater

1 boks kokosmelk

salt og pepper

1 ts gurkemeie

1 ts paprika

Vel bekomme!

#lavkarbo, #glutenfri, #sukkerfri, #kylling, #rester, #brokkoli, #kokos,

#kokosmelk, #laktosefri, #kyllingfilet, #gurkemeie, #gryterett, #onepotwonder

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg