I dag prøvde jeg ut en ny variant av Steinalderbrødet.
For å slippe å stå med bakevekt å veie opp alle ingrediensene, brukte jeg litermålet.
Det blir nok ikke like nøyaktig, men det blir et godt og saftig brød.
Og det er jo det som teller.
Du trenger til 2 brød:
6 egg
1 dl vann
2ts salt
2,5 dl nøtter
2,5 dl solsikkekjerner
2,5 dl gresskjerner
2,5 dl sesamfrø
2,5 dl linfrø
Pisk sammen egg, vann og salt.
Tilsett det tørre i en bakebolle, og rør godt sammen.
Tilsett krydder etter ønske.
Jeg bruker oregano denne gangen.
Røra helles i en brødform med bakepapir.
Det setter seg lett fast uten bakepapir.
Stekes ca. 50-60 min ved ca. 175° varmluft, midt i ovnen.
#lavkarbo #dia #glutenfritt #brød #baking #steinalderbrød #lavkarbobrød #paleo #hjemmebakt #sunt #frokost #hjemmelaget #matfrabunnen
0 kommentarer