Jeg mikser og prøver meg frem med forskjellige blandinger av frø,
nøtter og “melblandinger”
når jeg baker lavkarbobrød.
Da er det greit å ha visse tommelfingerregler,
slik at brødet får passe konsistens.
Her er en omregningsformel jeg bruker:
1 dl mandelmel = 2 ss kokosmel = 1 ss fiberhusk = ½ dl pofiber
Nå er jeg igang med brødbakingen.
Tester ut en ny oppskrift på Steinalderbrødet.
Oppskrift og bilder kommer, hvis det blir vellykket.
Ha en strålende dag!
#brød #baking #lavkarbo #glutenfritt #omregningstabell
5 kommentarer
Ååh det så godt ut 🙂 ønsker deg en fin dag fine deg:-)<3
// Benedicte
Jesus 4 a Reason: Takk. Det samme til deg.
Det der har alltid vært vanskelig synes jeg. Takk skal du ha 🙂
cathri: Bare hyggelig.
Compra Viagra Por Internet Dostinex cialis 40 mg Propecia Can Stop Baldness