Estragonmajones – perfekt til grillmat i stedet for bearnaise.

4 eggeplomme (romtempererte)

ca 2 dl Rapsolje

Estragon

1 ss sitronsaft

salt


Viktig:
Alle ingredienser må ha samme temperatur.

Ha eggeplommer i en høy beholder og pisk sammen med stavmikseren.

 

Hell oppi olje i en tynn stråle. Pisk godt til oljen er absorbert og majonesen er blank, tykk og glatt.

 

Krydre med litt salt, estragon, og en skvett sitronsaft.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg