AIOLI! Hjemmelaget hvitløksmajones. Ubeskrivelig godt.

Du får den tykkeste, deiligste aioli på kun noen få minutter.

 

Så raskt å lage selv, at du neppe kommer til å kjøpe den på butikken etter å ha smakt denne.

Det eneste du trenger er eggeplommer og en nøytral olje, foruten hvitløk.

Bruk romtempererte eggeplommer.

Jeg bruker 4, så blir det myyye.

Du tar 4 eggeplommer i en høy beholder som passer til stavmikseren.

Tilsett oljen og to eller flere fedd hvitløk og rør sammen.

Sett stavmikseren i bunnen av beholderen, skru den på, og dra den sakte oppover. 

Da får du en tykk og deilig, kremete aioli.

Tilsett litt salt og sitronsaft..

4 eggeplommer

2-3 dl olje

1 ts salt

2-3 fedd hvitløk

1 ss sitronsaft

Fylles på tett beholder og oppbevares i kjøleskapet til bruk.

Husk: den blir sterkere når den står.

#aioli #hvitløksmajones #hvitløk #majones #hjemmelaget #eggeplommer #lavkarbo #sukkerfri #laktosefri #sommer #mayo #mayones

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg