2 kyllingfileter
1 løk
1 ss karry
1/2 brokkoli
1 boks hakkede tomater
1 boks fløte eller
1 boks kokosmelk
salt og pepper
gurkemeie
persille eller koriander
Del kyllingfilet i biter og finhakk løken.
Fres løken i varm panne med smør.
Tilsett karry og kyllingen. Brunes raskt.
Del brokkoli i små buketter.
Alt helles over i en passende gryte.
Tilsett hakkede tomater.
Kok opp og la det småkoke i ti minutter.
Nå kan du tilsette fløten eller kokosmelken.
Vi har noen som ikke tåler kokos, og noen som ikke tåler melkeprotein,
så derfor sjonglerer jeg litt mellom disse to, etter hvem som skal spise suppa.
Smak til med krydder.
Ved servering klippes litt koriander eller persille over.
Og gjerne en liten klatt med creme fraiche i, hvis du liker det.
Suppen kan også lages litt hottere ved å tilsette litt chilipaste, eller chilipulver.
Jeg bruker å servere med en chiliolje ved siden av, så alle får tilsette etter smak.
Den består av chiliflak og olje.
Oppskrift finner du her: Chiliolje
#Thai #thaisuppe #kylling #kyllingsuppe #hot #hjemmelaget #homemade #kokosmelk #sunt #lavkarbo #sukkerfri
Dette så kjempe godt ut 🙂 (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
lisarorvik: Takk. Ja jeg stikker innom bloggen jeg.
Deilig 🙂 Jeg elsker Thai mat! Ha en fin dag!
Linda Isabelle: Takk. Det samme til deg.