Ovnstekte Vårruller – lettvint og godt. De kan fylles med det du liker best. Her med kjøttdeig og grønnsaker.

 

Vårruller er ganske enkelt å lage selv, så det er bare å sette igang.

Og når du først er i gang, er det bare å lage mange, å fylle fryseren.

Her gjør jeg det enkelt, med å tilsette ferdig grønnsaksblanding.

Men du kan selvsagt hakke opp kål, gulrot og forskjellige grønnsaker selv.

Det du trenger til ca 12 vårruller:

400 g kjøttdeig

1/2 løk

2 fedd hvitløk

1/2 pose ferdig Wok-blanding

1/2 pakke filodeig.

Kjøpes på innvandrerbutikker

salt og pepper
 

Fyllet lages slik:

Stek kjøttdeigen i smør i varm stekepanne.

Tilsett hakket løk og hvitløk.

Så røres resten av grønnsakene inn.

Hakk opp chilien som ligger i posen,


 

og tilsett denne.

Smakes til med salt og pepper.

Løsne deigplatene forsiktig fra hverandre.

Legg en deigplate på benken og legg på en god skje med fyll.

Rulles så stramt sammen til en rull.

Legges på bakepapirkledd stekeplate.

Pensles med olje, og settes inn i varm ovn.

Stekes i ca 15 minutter, til de er gyldne og sprø.

200 grader, midt i ovnen.

Spises varme med en god hot eller sweet chilisaus.

Server gjerne med ris

#forårsruller #vårruller #snack #filodeig #hjemmelaget #homemade #fingermat #hotandspicy #laktosefri #sukkerfri #kosemat

 

4 kommentarer

Siste innlegg