Kebab har blitt en gjenganger her i huset.
Etter at jeg fant ferdigstekte LIBA-brød i butikken,
var suksessen klar.
Dette ble jo myye bedre enn ferdigkjøpte kebab,
og de kan fylles med hva som helst.
Kan fylles med hva du vil, kylling, oksekjøtt og valgfrie grønnsaker.
Jeg startet med å steke kebabkjøttet.
Spredte det utover en langpanne og satte det midt i ovnen.
180 grader i 40-50 minutter.
Til det er gjennomstekt og fått fin farge.
Mens kjøttet står i ovnen, lager jeg rømmedressingen.
Denne har godt av å stå å trekke litt før bruk.
Hakk opp to-tre fedd hvitløk og rør dette inn i en boks med rømme.
Krydre med salt og pepper.
Alt røres sammen og settes kaldt til servering.
Så er det å hakke opp salaten.
Her er det salat, kål, løk og minitomater.
Når kjøttet er ferdig, er det bare å finne frem lefsene å begynne å fylle.
Smør på litt sterk chillisaus, og fyll på med kjøtt.
Deretter masse salat over.
Så en god dose med rømmedressing.
Før de rulles sammen.
Så er det bare å nyyyte.
Dette ble kjempegodt.
Anbefales på det sterkeste.
Vel bekomme!
#kebab #kebabrull #rømmedressing #hjemmelaget #libabrød #suntoggodt #gjestemat
Hei, dette så digg ut! Hvordan kjøtt brukte du?
Hei. Takk, ja dette er skikkelig digg. Jeg brukte oksekjøtt, strimlet. Men bruker gjerne også hakket okse, eller svin. Ta det du liker best, her blir det god smak uansett pga masse krydder.