Hvitløksdressing eller dip. Perfekt som tilbehør til grillmat, tacoen eller som dressing på en salat.


Jeg lager alltid en hvitløksrømme som tilbehør til maten, eller som dressing på salaten,

eller i en tortilalefse, kebab eller til tacoen.

Den fungerer også godt som dip til grønnsaksstaver eller potetgull.

Den blir alltid spist opp her i huset, uansett hva den serveres til.

Men så er vi også veldig glad i hvitløk.

Så jeg bruker myyye løk i denne.

Du trenger en boks rømme, lettrømme fungerer helt fint.

Hakk opp noen fedd hvitløk og tilsett dette i rømmeboksen.



Krydre med salt og pepper etter smak.

Evt. også noen chiliflak, hvis du liker det.


Røres sammen og settes kaldt til det skal brukes.

Den blir sterkere etterhvert, så smak til med mer rømme ved servering, hvis den skulle bli for sterk.

Smaker altså veldig mye bedre enn en ferdigblandet kjøpedip.

Krever lite jobb, og du vet hva du spiser.

Helt sukkerfri, og du har også kontroll på menge salt den inneholder,

Vel bekomme.

#Lavkarbo #dia #Diavennlig #sukkerfri #glutenfri #hjemmelaget #hvitløk #taco #kebab #salatdressing #grillsaus

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg