Det verserer mange ulike varianter av glutenfri og lavkarbo pasta uten tilsatt hvetemel.
Jeg har prøvd flere av dem, og nå ble det en lettvint variant jeg prøvde ut, uten kjevling.
Her tok jeg ganske enkelt å pisket egg og ost,
og tilsatte fiberhusk.
Jeg brukte 5 egg
1 pk/200 gr Philadelphia naturell
2 ts fiberhusk
Dette blendes sammen med en stavmikser.
Blandingen helte jeg ut i en bakepapirkledd langpanne.
Dette stekes i ca 20 minutter på 150 grader,
midt i ovnen.
Tas ut og kjøles ned før det strimles opp i ulik tykkelse,
etter som hva du skal bruke det til.
Her blir det tagliatelle.
Godt med en god kjøttsaus over.
Hvis du vil ha deigen tynnere,
bruk 4 egg og bland dette sammen.
Vel bekomme.
#Dia #Glutenfri #lavkarbo #sukkerfri #pasta #tagliatelle #hjemmelaget #matfrabunnen