Her ble det nok en dose med knekkebrød.
Enkelt og greit, bare å røre sammen frø og vann.
Prøvde meg tidligere denne uka på kjøpeknekkebrød,
lavkarbovarinanten Brisk,
men den tålte jeg tydeligvis ikke.
Så da er det bedre å bake selv.
Her bruker jeg 12 dl med ulike frø,
sesamfrø, knuste linfrø, hele linfrø, solsikkefrø,
kruskakli,
litt salt og oregano,
jeg tilsetter også litt chilliflak for å få litt sting.
Tilsett 7 dl vann og rør rundt.
La gjerne stå litt før røra smøres utover to bakepapirkledde bakeplater.
Rut opp med en skarp kniv eller et pizzahjul.
Stekes midt i ovnen på 170 grader i en times tid.
Bytt plass på platene underveis.
Tas ut og legges til avkjøling på en rist.
Vel bekomme.
Frokost og nistematen er klar for en uke eller to.
#hjemmelaget #matfrabunnen #knekkebrød #bakst #glutenfri #sukkerfri #diavennlig #dia #suntoggodt #helse