Ny bunke med hjemmelagde knekkebrød. Klar for ny arbeidsuke.

Her ble det nok en dose med knekkebrød.

Enkelt og greit, bare å røre sammen frø og vann.

Prøvde meg tidligere denne uka på kjøpeknekkebrød,

lavkarbovarinanten Brisk,

men den tålte jeg tydeligvis ikke.

Så da er det bedre å bake selv.


Her bruker jeg 12 dl med ulike frø,

sesamfrø, knuste linfrø, hele linfrø, solsikkefrø,

kruskakli,

litt salt og oregano,

jeg tilsetter også litt chilliflak for å få litt sting.

Tilsett 7 dl vann og rør rundt.

La gjerne stå litt før røra smøres utover to bakepapirkledde bakeplater.


Rut opp med en skarp kniv eller et pizzahjul.

Stekes midt i ovnen på 170 grader i en times tid.

Bytt plass på platene underveis.

Tas ut og legges til avkjøling på en rist.

Vel bekomme.

Frokost og nistematen er klar for en uke eller to.

#hjemmelaget #matfrabunnen #knekkebrød #bakst #glutenfri #sukkerfri #diavennlig #dia #suntoggodt #helse

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg