Her brukte jeg:
Kyllingfilet
ris
søtpotet
vannkastanjer
kokosmelk
gulrot
løk
salt pepper
karry
chilli
persille
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skrell og kutt opp gulrot og søtpotet.
Dette kokes i lettsaltet vann.
Kyllingfileten stekes og deles i passende biter.
Hell over kokosmelk.
Alle grønnsakene hakkes og tilsettes gryta.
Krydre og smak til med sitron og soyasaus.
Legges opp på fat og sprinkles over med finkuttet persille.
Liker du koriander, drysser du gjerne en håndfull oppkuttet frisk koriander over ved servering.
***
Menge er ikke oppgitt, for litt avhengig av hva du liker og hvor mange du skal lage til.
Men lager du til 4 trenger du 4 fileter og en boks med kokosmelk.
Resten er en smakssak.
Vel bekomme.
#kylling #kokos #baligryte #kokosmelk #hjemmelaget #matfrabunnen #lettvintoggodt
Så godt det så ut!
elisebr: Takk. Ha en fin dag.