Kyllinggryte med kokosmelk ala baligryte.

Her brukte jeg:

 

Kyllingfilet

ris

søtpotet

vannkastanjer

kokosmelk

gulrot

løk

salt pepper

karry

chilli

persille

 

Kok ris etter anvisning på pakken.

Skrell og kutt opp gulrot og søtpotet.

 

Dette kokes i lettsaltet vann.

Kyllingfileten stekes og deles i passende biter.

Hell over kokosmelk.

Alle grønnsakene hakkes og tilsettes gryta.

Krydre og smak til med sitron og soyasaus.

 

Legges opp på fat og sprinkles over med finkuttet persille.

Liker du koriander, drysser du gjerne en håndfull oppkuttet frisk koriander over ved servering.

***

Menge er ikke oppgitt, for litt avhengig av hva du liker og hvor mange du skal lage til.

Men lager du til 4 trenger du 4 fileter og en boks med kokosmelk.

Resten er en smakssak.

Vel bekomme.

#kylling #kokos #baligryte #kokosmelk #hjemmelaget #matfrabunnen #lettvintoggodt

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg