Herlige, tykke, luftige pannekaker smaker himmelsk med bær eller bacon.
Her har jeg laget en hel stabel, så har jeg i flere dager.
Gode som frokostkaker, med ost eller annet pålegg,
passer fint i lunsjboksen,
og ikke minst er de nydelige med bær.
Her tok jeg en pakke med frosne blåbær,
kjørte de sammen med litt vann med en stavmikser.
Rett på lune pannekaker.
Sorbeten smelter, så det er bare å spise mens den er kald.
Til pannekakene brukte jeg:
4 egg,
4 ss rømme,
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2-3 ss mandelmel.
søtning etter smak
***
Røres sammen til en tykk røre.
La den stå å svelle litt, og tynn med vann til passe tykkelse.
Det er lettere å steke og snu kakene, når røra er litt tykk.
Og de smaker godt når de er litt tykke og luftige.
Vel bekomme!
#Matfrabunnen #hjemmelaget #glutenfri #lavkarbo #sukkerfri #dia #dessert #suntoggodt #pannekaker #kosemat
Dette så utrolig godt ut
lisarorvik: Takk. Nydelig.