RISBOLLER – uten kokos/delfiafett. Ikke tilsatt sukker.

 


 3 ss kremfløte/kaffe
100 g sukkerfri sjokolade
50 g meierismør
 vaniljeessen
5 dl puffet ris

 

 

Smelt smør og sjokolade i mikro eller vannbad, vannbad er sikrest, da risikerer du ikke at det brenner seg og blir klumpete.

Rør inn fløte/kaffe.

Smak til med vanilje.

Ha i puffet ris og bland den inn til den er dekket med sjokolade.

Smør massen utover et stekebrett, og sett i kjøleskapet til det stivner. Skjæres opp i passende biter og oppbevares i kakebokser i kjøleskapet. Dette er en oppskrift uten tilsatt sukker, men pga puffet ris,

vil det ikke være lavkarbo, så vær obs på blodsukkerstigning.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg