Appelsinmarmelade med sitron og ingefær. Uten sukker. Passer supert til ostefatet.


 

 

2 appelsin

1 sitron

4 dl vann 

1 bit ingefær

3 dl sukrin 

1 ts vaniljepulver 

Fjern skallet på appelsinene og sitronen.

Skjær de i biter og legg de i kjelen du skal bruke.

Ha så i vann og vaniljepulver.

La dette koke i 30 minutter.

Så har du i 3 dl sukrin (bruk sukrin gold hvis du har) og lar det koke i 40-60 minutter til.

Det er ferdig når “røren” er blitt tykk. 

Kan varieres med ingefær og sitron, eller ferske mynteblader, kanel, eller tilsett litt revet gulrot .
 
 

 

#appelsin #sitron #marmelade #hjemmelaget #tradisjon

#matfrabunnen #pålegg #sunn #vanilje #sukrin #kanel #ingefær

 #sukkerfri #dia #laktosefri #suntoggodt #sukrin #ostefat #ost

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg