150 g lever av svin eller kylling
100 g kvernet svinekjøtt med fett
1 løk
4 ansjosfileter
1,5 dl melk
3 ss hvetemel
1,5 ts salt
1 ts pepper
1 ts malt allehånde
1 stk egg
***
Alt has i en kjøkkenmaskin og kjøres sammen til en glatt deig.
Det er godt å tilsette hvitløk og chili,
men til jul passer den godt med salt pepper og allehånde.
Ha massen over i en smurt form.
Det er lurt å lage flere former samtidig, så kan du fylle fryseren med postei.
Sett formene i storskuffa og fyll med vann så det går oppover formene.
Stekes i vannbad på 175 ºC i ca. 1 time.
Pynt gjerne med bacon eller sylteagurk ved servering.
3 kommentarer
Så godt det så ut!
Elsker leverpostei! 
elisebr: Takk. Knallgodt. Og egentlig veldig enkelt. Ha en flott dag.
tusen takk
Ønsker deg å en fin dag 