Hjemmelaget lapskaus. Med rødbeter og rugbrød.


Dagens lunsj eller middag:

Lapskaus.

Jeg lager en enkel lapskaus av pølser, poteter og grønnsaker,

som deles opp i passende biter.

Her er det fint å få brukt opp rester.

Alt haes i en kasserolle.

Lag brun saus og hell denne over i kasserollen.

Dette kokes opp, og småkoker til alt er mørt og gjennomkokt.

Tilsett et par laurbærblader som får koke med.

Disse plukkes ut før servering.

Krydres med salt og pepper og gjerne litt gurkemeie.

Serveres med rødbeter og rugbrød for en lunsjtallerken,

eller min favoritt som på bildet nedenfor:

 På pannekaker.

 

Vel bekomme!

 

#matfrabunnen #hjemmelaget #tradisjon #pølse #løk #poteter #helse #sommermat #lunsj #middag #minskmatsvinn #restemat #tømkjøleskapet #mattilmange #lapskaus #pannekaker #rødbeter #laurbærblad #gurkemeie

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg