Å sylte rødløk er både morsomt og enkelt.
Billig er det også. jeg lager denne uten å tilsette sukker,
slik at den kan spises av de som ikke tåler sukker,
eller de som ønsker å ha et stabilt blodsukker.
Passer derfor fint på lavkarbo.
Godt blir det garantert.
Ingredienser
1 dl eddik 7%
2 dl sukrin
3 dl vann
3 røde løk
Kok opp vann, eddik og søtning.
Løken snittes smått og kokes i laken.
Legg rødløk i et rent glass og hell over kokende lake.
Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg.
Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer,
men blir enda bedre om den får stå i noen dager.
Den holder seg lenge i tett glass i kjøleskapet.
Passer godt til stekt medisterpølse.
Vel bekomme.
#rødløk #sylta #løk #tilbehør #tradisjon #hjemmelaget #matfrabunnen #middag #aftensmad #sukkerfri #dia #lavkarbo #glutenfri #suntoggodt #sukrin #diabetesvennlig #eddik #lake #julemat #jul #høst
0 kommentarer