Sylta rødløk. Enkelt og godt tilbehør til høstens gryter og julemat.

Å sylte rødløk er både morsomt og enkelt.

Billig er det også. jeg lager denne uten å tilsette sukker,

slik at den kan spises av de som ikke tåler sukker,

eller de som ønsker å ha et stabilt blodsukker.

Passer derfor fint på lavkarbo.

Godt blir det garantert.

Ingredienser

 

Kok opp vann, eddik og søtning. 

Løken snittes smått og kokes i laken.

 

 

Legg rødløk i et rent glass og hell over kokende lake.

Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg.

Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer,

men blir enda bedre om den får stå i noen dager.

Den holder seg lenge i tett glass i kjøleskapet.

Passer godt til stekt medisterpølse.

Vel bekomme.

 

#rødløk #sylta #løk #tilbehør #tradisjon #hjemmelaget #matfrabunnen #middag #aftensmad #sukkerfri #dia #lavkarbo #glutenfri #suntoggodt #sukrin #diabetesvennlig #eddik #lake #julemat #jul #høst 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg