Kylling med rosenkål i ovn. Lettvint og godt i en travel hverdag.

Det finns dager jeg slett ikke orker å lage middag, og noen dager hvor det rett og slett er altfor travelt.

Men mat må vi jo ha.

Da blir det ofte noe enkelt som jeg kan putte inn i ovnen,

slik at det lager seg selv, mens jeg gjør andre ting.

Her ble de ganske enkelt kylling og rosenkål.

Kyllingen er i biter med bein og skinn på, da blir det mye bedre smak når det stekes,

og rosenkålen helles bare rett inn i ovnen sammen kyllingen,

og får da en god smak av kyllingkrafta, som renner ut i panna. 

Kyllingen krydres godt med salt og nykvernet pepper,

gjerne sitronpepper, som gir en frisk og god smak til kjøttet.

Har du frisk sitron-timian, er den kjempegod på kylling.

Inn i ovnen på midterste rille, 180 grader i 30 – 45 minutter.

Sjekk at kyllingen er gjennomstekt før den serveres.

Pipler det ut klar kraft fra den når du stikker i den med en spiss kniv,

så er den gjennomstekt, mør og god.

Passer godt med syltet rødløk til.

Oppskrift finner du på bloggen.

 

 

#matfrabunnen #lettvint #hverdagsmat #tradisjon #aftensmad #kylling #brokkoli #lavkarbo #matienfei #raskt #sunt #dia #sukkerfri #rosenkål #lettvint #nemt #hurtiggmat #fastfood #sunt #suntoggost #rødløk #rødløksmarmelade #rødløkskompott #sylta #lavkarbo #sukkerfri #glutenfri #dia

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg