Soppstuing med hakket oksekjøtt – lettvint gryte rett i stekepanna.

Dagens middag måtte går raskt, derfor ble det kjøtt- og sopp-panne.

I mangel på soppkunnskaper, ble det frossen sopp fra butikken.

Sikkert litt overdreven redd for gift, så holder meg til det trygge.

Smeltet smør i en varm stekepanne, og stekte hakket oksekjøtt.

Krydret med salt og pepper. Tilsatte litt gurkemeie og hvitløk mot slutten.

Deretter ble det soppens tur i den samme varme stekepanna. Stek til de er tørre og sprø.

Salt og pepperdryss over gjør susen.

En boks med fløte gikk i panna over soppen, så ble det til en soppstuing.

Tilsatte så 5-6 hele enebær, gir en rund og god “vilt” smak til stuingen. 

For å gjøre det hele enkelt, tilsatte jeg den stekte kjøttdeigen rett i soppblandineng,

og fikk en saftig gryterett utav det hele.

Enklere kan det neppe gjøres. Lite frukt og grønt, men smakte godt og metter lenge.

Lite karbohydrater og uten andre tilsetningsstoffer.

Serveres i dype tallerkener.

Med et persilledryss over, den gror jo så godt ute i urtehagen nå på høsten,

og må bare brukes i alt. Sunt og godt.

Velbekomme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg