Hva blir det til middag idag?
Etter litt rydding i fryser og kjøleskap var den saken klar.
Har du løk, har du mat sa man i gamle dager. Å det stemmer nok ennå.
I tillegg fant jeg ferdig kokte grønnsaker, brokkoli, blomkål og gulrot.
Og i fryseren dukket det opp en pose med ferdig stekte kjøttkaker. Restemat blir som ny etter en runde i stekepannen.
Løk i skiver stekes myk i smør.
Tilsett grønnsakene og la de bli gjennomvarme.
Stekes i løksmørret, noe som gir det en god smak
Så er det bare å steke kjøttkaker og anrette på fat.
Med en god klatt sterk sennep og en kvast persille fra krydder-kassen, er det bare å servere.
Så ble det mat på en to tre og jeg fikk brukt masse rester.
Gratis mat og lite matsvinn.
Det liker vi.
Ha en fin dag!
Utrolig hva man kan lage av rester 🙂
Tina, alenemamma til tre som 2: Ja ikke sant, det er bare å bruke fantasien. Så sparer man masse tid og penger 😀 Ha en fin dag.
Ja lettvint og greit