Lettvint og rask lunsj eller middag.
Egg og skinke, mer trengs ikke.
4 egg
100-150 gr kokt skinkepålegg
1/2 slangeagurk
1/2 rød paprika
salt og pepper
urter
Smør/olje til steking
Smelt smør/varm olje i varm stekepanne, hakk opp skinkepålegg,
knekke eggene i en beholder og tilsett litt vann,
pisk sammen eggene.
Ha skinke i panna og stek litt gylden før eggene helles over.
Stek til det stivner, og rør litt rundt underveis.
Krydre med salt og pepper og litt av de urtene du liker.
Anrett på et fat med hakkede grønnsaker som tilbehør.
Kan godt serveres med nystekte rundstykker eller annet brød du liker.
Det enkel er ofte det beste.
Vel bekomme.
#egg #ommelett #skinke #paprika #agruk #matfrabunnen #hjemmelaget #tradisjon #lunsj #middag #suntoggodt #urter #lavkarbo #diabetesvennlig #diamat #sukkerfritt #glutenfritt #laktosefritt #melkefritt