Dagens middag måtte går raskt, derfor ble det kjøtt- og sopp-panne.
I mangel på soppkunnskaper, ble det frossen sopp fra butikken.
Sikkert litt overdreven redd for gift, så holder meg til det trygge.
Smeltet smør i en varm stekepanne, og stekte hakket oksekjøtt.
Krydret med salt og pepper. Tilsatte litt gurkemeie og hvitløk mot slutten.
Deretter ble det soppens tur i den samme varme stekepanna. Stek til de er tørre og sprø.
Salt og pepperdryss over gjør susen.
En boks med fløte gikk i panna over soppen, så ble det til en soppstuing.
Tilsatte så 5-6 hele enebær, gir en rund og god “vilt” smak til stuingen.
For å gjøre det hele enkelt, tilsatte jeg den stekte kjøttdeigen rett i soppblandineng,
og fikk en saftig gryterett utav det hele.
Enklere kan det neppe gjøres. Lite frukt og grønt, men smakte godt og metter lenge.
Lite karbohydrater og uten andre tilsetningsstoffer.
Serveres i dype tallerkener.
Med et persilledryss over, den gror jo så godt ute i urtehagen nå på høsten,
og må bare brukes i alt. Sunt og godt.
Velbekomme.