Soppstuing med hakket oksekjøtt – lettvint gryte rett i stekepanna.

Dagens middag måtte går raskt, derfor ble det kjøtt- og sopp-panne.

I mangel på soppkunnskaper, ble det frossen sopp fra butikken.

Sikkert litt overdreven redd for gift, så holder meg til det trygge.

Smeltet smør i en varm stekepanne, og stekte hakket oksekjøtt.

Krydret med salt og pepper. Tilsatte litt gurkemeie og hvitløk mot slutten.

Deretter ble det soppens tur i den samme varme stekepanna. Stek til de er tørre og sprø.

Salt og pepperdryss over gjør susen.

En boks med fløte gikk i panna over soppen, så ble det til en soppstuing.

Tilsatte så 5-6 hele enebær, gir en rund og god “vilt” smak til stuingen. 

For å gjøre det hele enkelt, tilsatte jeg den stekte kjøttdeigen rett i soppblandineng,

og fikk en saftig gryterett utav det hele.

Enklere kan det neppe gjøres. Lite frukt og grønt, men smakte godt og metter lenge.

Lite karbohydrater og uten andre tilsetningsstoffer.

Serveres i dype tallerkener.

Med et persilledryss over, den gror jo så godt ute i urtehagen nå på høsten,

og må bare brukes i alt. Sunt og godt.

Velbekomme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg