Kjøttboller.

 

Hvem kan motstå hjemmelagde kjøttboller med spagetti og en herlig, kremet pastasaus med pesto og parmesan?
400 g kjøttdeig
1 egg
100 g parmesan
2 hvitløksfedd
1 ts oregano
1 ts salt
1/2 ts svart pepper
Smør/olje til steking

Bland kjøttdeig, egg, revet parmesan, hakket hvitløk, tørket oregano, salt og pepper i en bolle.

Formes til små, runde kjøttboller.

Fukt hendene med kaldt vann, så er det lettere å forme deigen.

Varm opp olje og smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene i 5–6 minutter til de har fått fin stekeskorpe.

 

Kok spaghetti etter anvisning på pakken, i rikelig vann medl itt salt, i 8-10 minutter.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg