Kjøttboller.

 

Hvem kan motstå hjemmelagde kjøttboller med spagetti og en herlig, kremet pastasaus med pesto og parmesan?
400 g kjøttdeig
1 egg
100 g parmesan
2 hvitløksfedd
1 ts oregano
1 ts salt
1/2 ts svart pepper
Smør/olje til steking

Bland kjøttdeig, egg, revet parmesan, hakket hvitløk, tørket oregano, salt og pepper i en bolle.

Formes til små, runde kjøttboller.

Fukt hendene med kaldt vann, så er det lettere å forme deigen.

Varm opp olje og smør i en stekepanne. Stek kjøttbollene i 5–6 minutter til de har fått fin stekeskorpe.

 

Kok spaghetti etter anvisning på pakken, i rikelig vann medl itt salt, i 8-10 minutter.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg