Hjemmelaget erterstuing.

 

1 pk tørkede grønne erter (500 gr)

1 ss smør

1 ts salt

1 ts svart pepper

Bløtlegg ertene i rikelig vann over natten.

Kok i rikelig med vann, etter anvisning på pakken, i ca. 2 timer.

 

Hell av overflødig vann.

Kjør sammen  massen til en jevn pure med stavmikser.

Tilsett smør, salt og pepper.

Dette blir en  stor porsjon, så frys ned i passende porsjoner til høstens middager.

Serveres til kjøttkaker med rørte tyttebær og flatbrød.

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg