Hjemmelaget erterstuing.

 

1 pk tørkede grønne erter (500 gr)

1 ss smør

1 ts salt

1 ts svart pepper

Bløtlegg ertene i rikelig vann over natten.

Kok i rikelig med vann, etter anvisning på pakken, i ca. 2 timer.

 

Hell av overflødig vann.

Kjør sammen  massen til en jevn pure med stavmikser.

Tilsett smør, salt og pepper.

Dette blir en  stor porsjon, så frys ned i passende porsjoner til høstens middager.

Serveres til kjøttkaker med rørte tyttebær og flatbrød.

Vel bekomme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg