Pasta med persille.

I en travel hverdag er det greit med rask middagsmat. Lettvint, billig og smakfullt, med enkle råvarer.

Jeg er så heldig at jeg har massevis med persille i urtebedene utenfor stuedøra, så da er det bare å klippe inn en raus mengde.

Det du trenger er en pose valgfri pasta, persille, smør og maldonsalt.

Kok opp rikelig vann i en kasserolle.

Tilsett salt og pasta når vannet koker.

Skru ned varmen og la pastaen trekke i det lettsaltede vannet i 8 minutter.

Hell av vannet.

Finkutt persille og rør i sammen med en ss eller to med smør.

Dryss over litt grovsalt og rør rundt.

Serveres rykende varmt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg