Pasta med persille.

I en travel hverdag er det greit med rask middagsmat. Lettvint, billig og smakfullt, med enkle råvarer.

Jeg er så heldig at jeg har massevis med persille i urtebedene utenfor stuedøra, så da er det bare å klippe inn en raus mengde.

Det du trenger er en pose valgfri pasta, persille, smør og maldonsalt.

Kok opp rikelig vann i en kasserolle.

Tilsett salt og pasta når vannet koker.

Skru ned varmen og la pastaen trekke i det lettsaltede vannet i 8 minutter.

Hell av vannet.

Finkutt persille og rør i sammen med en ss eller to med smør.

Dryss over litt grovsalt og rør rundt.

Serveres rykende varmt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg