Idag fikk jeg veldig lyst på en av mine favorittretter
innen det indiske kjøkkenet,
nemlig Butter Chicken.
Sarita ferdige saus og krydderblanding ble redningen.
5-600 gr kyllingfilet
Sarita ferdigblanding på glass
ris/bulgur
nanbrød
hvitløkssmør
Del kyllingfiletene i passende stykker.
Bland sammen ingrediensene til marinaden.
Dekk kyllingen godt med marinaden
og sett dette inn i kjøleskapet i 1 times tid.
Stek kyllingen i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Ha kyllingen i en gryta og bland med sausen.
Kok ris etter anvisning på pakningen.
Eller som jeg gjorde; trekk bulgur i steden for ris.
Jeg bruker en kasserolle, fyller på ca 1 dl tørr bulgur,
så vann til det dekker, ca 1 ts salt.
Kok opp og la det trekke i 15 minutter til den er løs og tørr,
rør i kasserollen litt underveis,
så det ikke brenner seg fast.
Jeg kjøpte ferdige nan brød,
smurte på hvitløkssmør og stekte de i ovnen til smørret var smeltet.
Server butter chicken med ris/bulgur og lune nanbrød.
Vel bekomme!
Det ser nydelig ut!
Takk!